Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Svoje proizvode uspešno prodaja na preko 23 svetovnih trgih, kamor izvozi več kot polovico proizvodnje. Skupino sestavljajo štiri družbe, ki se ukvarjajo s prodajo in proizvodnjo energetsko varčnih hiš, oken, vrat ter drugih izdelkov za vgradnjo v objekte. Skupina ima proizvodnjo organizirano v treh tovarnah, prodajno servisne centre Jelovica pa najdete širom po Sloveniji. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih Jelovica uporablja, zagotavljajo zadovoljstvo najzahtevnejšim kupcem. Pri oblikovanju doma ni več pomembna le hiša, pač pa predvsem posameznik ali skupnost, ki v njej biva. Iz izkušenj iz preteklih let oblikujejo montažno hišo po meri posameznika.

Hiša Jelovica ni le hiša. Je bivalni prostor, ustvarjen na osnovi individualnih potreb, domovanje, ki odraža želje in osebni slog uporabnika ter v sami arhitekturni zasnovi upošteva njegove življenjske navade.Izbira modelov je pestra . Linija individualnih tipskih hiš EVOLUTION je nov razvojni model oblikovanja funkcionalnih in sodobnih nizkoenergijskih hiš na ključ. Hiše, ki jih lahko umestite na skoraj vsako zemljišče, omogočajo veliko možnost izbire različnih prostorskih razporeditev.

Sodobne in energijsko varčne hiše REVOLUTION ponujajo izbiro oblike, velikosti, zunanjega in notranjega videza hiše, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu konceptu in danosti lokacije. Hiše REVOLUTION so nizkoenergijske lesene hiše, ki so oblikovane okoli človeka in njegovih potreb.Linijo VISION odlikuje zasnova z veliko steklenimi površinami in inovativnimi konstrukcijskimi rešitvami, ki omogočajo veliko svetlobe in velike prostore. Razgibani načrti prostorov, ki so jih zasnovali v Jelovici, omogočajo kvalitetno bivanje tudi zaradi izbranih naravnih in okolju prijaznih materialov.

GZS ZLPI