Podjetje Riko Hiše že vse od leta 1997, ko je začelo s proizvodnjo masivnih lesenih elementov za tujega partnerja, nadaljuje bogato dediščino gradnje z lesom. Ko je dve leti kasneje prevzelo sistemski patent za proizvodnjo lesenih masivnih hiš, se je začela perspektivna rast in nizanje uspeha za uspehom.

Do danes je podjetje zraslo v mednarodno prepoznavno in uspešno podjetje, ki kakovost lesenih Riko objektov dokazuje z mnogimi domačimi in tujimi certifikati ter s številnimi oblikovalskimi in arhitekturnimi priznanji. Podjetje je v času svojega delovanja postalo tvorec meril za visoko kakovostno ekološko gradnjo lesenih montažnih objektov, ki združuje odlično poslovno uspešnost z družbeno odgovornostjo.

Najsodobnejša tehnologija konstrukcijskih sistemov Riko nam omogoča gradnjo od nizkoenergijskih do plusenergijskih objektov. Sistem gradnje lesenih Riko objektov temelji na dveh različnih sistemih gradnje: leseni masivni konstrukciji in leseni okvirni konstrukciji.

S posebno pozornostjo bomo prisluhnili vašim zamislim, nato pa poskrbeli za izvedbo, ki bo od začetka do konca zaznamovana z odličnostjo. Bogate izkušnje, izpopolnjeno znanje, napredni pristopi v reševanju naročnikovih zahtev, odličnost v arhitekturnih rešitvah in oblikovanju, predvsem pa zavezanost novi kakovosti bivanja nas vodijo pri ustvarjanju objektov, ki presegajo vaša pričakovanja. Zato se poleg ekološkosti in varčnosti odlikujejo tudi po svoji originalnosti.

GZS ZLPI